trening Šiška Ljubljana Slovenija, oddaja najem telovadnica po urah, klub borilnih veščin, borilni šport MMA boks parterna borba grappling BJJ NO-GI ultimate free fight


Oddaja dvorane - telovadnica za najem po urah Šiška Celovška Ljubljana

Možen je enkratni najem telovadnice - športne dvorane za določeno število ur ali mesečni, sezonski (stalni) najem prostora po dogovorjenih urnih terminih.

Priskrbimo vam lahko tudi osebnega trenerja za področje funkcionalnih vadb ter borilnih veščin. Možna je organizacija individualnih treningov.


OPIS PROSTORA TER OPREMA:

Telovadnica je primerna za različne dejavnosti, kot npr. ples, aerobika, joga, tai-chi, borilni športi, delavnice, seminarji, praznovanje rojstnih dnevov ipd.

Pred telovadnim prostorom je predprostor z garderobo - recepcijo, WC-jem in tuši. Za trenerje je na voljo tudi garderobna omarica s ključem. Telovadni prostor meri približno 100m2. Okna so razporejena skozi celotni prostor in ponujajo zadovoljivo dnevno svetlobo. Poleg oken je prostor opremljen s profesionalnim prezračevalnim sistemom, ki vključuje dotok in odtok svežega zraka ter tudi klimatsko napravo katero je možno uporabiti za hlajenje, izsuševanje ali tudi gretje.
Telovadni prostor je opremljen z ogledali (2,5 x 8 m) in talnimi blazinami (tatami). Blazine so na tleh stalno (nepremično) položene po celotnem prostoru. Blazine so tipa Judo - 4 cm in ublažijo padec, so primerne za stoječe gibanje - ne drsijo in se ne vdirajo - so primerne za stabilno stoječo vadbo, kot je ples ali stabilne talne vaje, kot npr. izvajanje joge. V prostoru je na voljo za souporabo nekaj fitnes pripomočkov - uteži, trx, žoge, vreča za boks.

telovadnica

LOKACIJA PROSTORA:

Dostop do telovadnice je enostaven in hiter. Nahaja se v osrčju Ljubljane, na kratko "za McDonalsom v Šiški". V bližini je obvoznica, trgovski center, hiter dostop je iz vseh koncev Ljubljane. Pred telovadnico je na voljo parkirni prostor. Prijazen dostop je tudi peš ali z mestnim avtobusom za katerega postaje so v neposrednji bližini - ob Celovški cesti. Točno lokacijo na zemljevidu si lahko ogledate tukaj.

POGOJI NAJEMA PROSTORA:

Možen je:
- mesečni ali letni najem pod pogojem minimalno skupaj 90 min tedensko.
- enkratni najem pod pogojem najem za vsaj 2 uri ali več (npr. najem za posebne priložnosti, srečanja, seminarji, razne delavnice ipd).

PROSTI TERMINI, DODATNE INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

 041 / 784 159 ali gym@mma.si !