trening Šiška Ljubljana Slovenija, oddaja najem telovadnica po urah, klub borilnih veščin, borilni šport MMA boks parterna borba grappling BJJ NO-GI ultimate free fight


Oddaja dvorane - telovadnica za najem po urah Šiška Celovška Ljubljana

Možen je enkratni najem telovadnice / športne dvorane za določeno število ur ali mesečni (stalni) najem prostora po dogovorjenih urnih terminih.

Priskrbimo vam lahko tudi osebnega trenerja za področje funkcionalnih vadb ter borilnih veščin. Možna je organizacija individualnih treningov.


OPIS PROSTORA TER OPREMA:

Telovadnica je primerna za različne dejavnosti, npr. ples, aerobiko, jogo, tai-chi, borilne športe, različne delavnice, seminarje ipd.

Pred telovadnim prostorom je predprostor z garderobo - recepcijo, WC-jem in tuši. Za trenerje je na voljo tudi garderobna omarica s ključem. Telovadni prostor meri približno 100m2. Okna so razporejena skozi celotni prostor, kar ponuja po potrebi zadovoljivo dnevno svetlobo kot tudi zračenje. Na voljo pa je tudi profesionalni prezračevalni sistem, ki vključuje dotok in odtok svežega zraka ter tudi klimatska naprava katero je možno za hlajenje ali gretje poljubno nastaviti ali tudi izklopiti.
Telovadni prostor je opremljen z ogledali (2,5 x 8 m) in talnimi blazinami (tatami). Blazine so na tleh stalno (nepremično!) položene po celotnem prostoru. Blazine so tipa Judo - 4 cm, tako da ublažijo padec, hkrati pa so primerne za stoječe gibanje, ker ne drsijo in se ne vdirajo, tako da primerne za  stabilno stoječo vadbo (npr. ples), kot tudi stabilne talne vaje (npr. joga).
Na voljo so razni fitnes pripomočki, borilni športi imajo na voljo tudi vreče za kickboxing, ki se lahko po potrebi pospravijo ali obesijo po prostoru. Na voljo je tudi snemljiv MMA ring (4 vrvi) dimenzij 5x5 m (po dogovoru).

telovadnica

LOKACIJA PROSTORA:

Dostop do telovadnice je zelo enostaven in hiter, saj se prostor nahaja praktično v osrčju Ljubljane, na Celovški cesti 172. (za McDonalsom v Šiški). V bližini je obvoznica, kar omogoča hiter dostop iz vseh koncev, hkrati pa je lokacija na glavni poti iz smeri centra Ljubljane. Telovadnica ima svoje parkirne prostore. Prijazen dostop je tudi peš ali z mestnim avtobusom, katerega postaje so oddaljene manj kot 100 m. Točno sliko lokacije in opis prihoda si lahko ogledate tukaj.

POGOJI NAJEMA PROSTORA:

Možen je:
- mesečni ali letni najem pod pogojem: minimalni termin 1,5 ure (90 min) tedensko.
- enkratni najem pod pogojem: najem za vsaj 2 uri (enkratni najem kot npr. za posebne priložnosti, srečanja, seminarji, razne delavnice ipd).

PROSTI TERMINI, DODATNE INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

 041 / 784 159 ali gym@mma.si !

Borilna Oprema za trening borilnih veščin šport FightShop trgovina MMA.si